Questia – O noua platforma de sondaje online cu potential

Buna ziua, dragii mei! Astazi m-am decis sa va vorbesc despre o noua platforma de sondaje online testata cu ceva timp in urma de mine si anume, Questia.

Questia este o noua platforma de sondaje online ce realizeaza studii sociologice si de piata cu ajutorul membrilor platformei. Imi place aceasta platforma deoarece promoveaza exprimarea libera a opiniilor, nu promoveaza si nu vinde niciun produs.

Ca si la celelalte site-uri, plata pe sondaje se efectueaza prin intermediul punctelor ce sunt mai tarziu transformate in vouchere emag dar si prin tichete pentru tombola lunara.

Pentru fiecare sondaj la care participam primim un anumit numar de puncte, in functie de complexitatea acestuia. Majoritatea sondajelor variaza intre 5 și 30 de puncte, dar pentru unele din ele se pot acumula si tichete extra la tombola lunii.

Pentru a transforma punctele in tichete extra la tombola, avem nevoie de cel putin 200 de puncte acumulate pe Questia. 200 de puncte valorează 1 tichet extra, ceea ce inseamna o sansa in plus de castig la tombola lunii curente.

Tombola Questia se desfasoara in fiecare luna, in prima saptamana. Astfel, tichetele castigatoare la tombola sunt selectate printr-o extragere aleatoare prin platforma Questia. Astfel, tombola questia poate consta intr-un voucher de 50 de lei sau unul de 500 de lei Emag.

De asemenea, avem sansa de a ne modela viitorul prin a propune predictii prin sistemul Questia Predictor sau chiar prin a propune o intrebare zilnica, ce va fi ulterior aprobata si afisata pe platforma Questia.

Pana in prezent, ca si un nou membru al acestei platforme am reusit sa castig la tombola lunara Questia in octombrie si sa imi exprim opinia liber prin participarea la sondaje.

Voi ce parere aveti de platforma de sondaje online Questia?

2 gânduri despre “Questia – O noua platforma de sondaje online cu potential

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.