Recompensa Ipsos I-Say

Buna, dragi cititori!

In vagul timp liber ramas am mai reusit sa si completez sondaje. Astazi va voi vorbi despre Platforma de sondaje Ipsos I-Say.

Ipsos-i-say-review-complete-new-survey

Dupa cum spuneam in articolul precedent, Ipsos I-Say este sustinuta de Ipsos, una dintre cele mai mari companii de cercetare de piata la nivel mondial. Prin participarea la sondaje online, si exprimandu-ne opinia avem sansa sa retragem recompense.

Recompensele se afla in zona cadouri pe platforma Ipsos I-Say si pot fi: vouchere Emag, retragerea intr-un cont PayPal a sumei acumulate din puncte, retragerea printr-un card Master Card, sau prin I-Say Market Points. De asemenea, punctele pot fi donate si catre organizatii caritabile (Charity Choice).

Prima retragere in cadrul Ipsos I-Say

In dimineata aceasta am facut o retragere de puncte prin intermediul unui voucher Emag. La 10 minute dupa efectuarea retragerii de puncte de pe platforma online Ipsos I-Say, am primit recompensa aleasa.

ipsos

Concluzie

In final pot concluziona faptul ca Ipsos I-Say este o platforma serioasa de sondaje online care isi respecta utilizatorii si ofera recompensele binemeritate in timp util.

9 gânduri despre „Recompensa Ipsos I-Say”

  1. Depinde de invitatia la sondaje si de cat de potrivit esti. Poti sa primesti invitatie la sondaj si sa nu te califici pana la final.
   Eu completez sondaje din 2018 pe Ipsos, dar anul asta am devenit mai serioasa.
   Multumesc! 🙂

 1. Întotdeauna ai fost serioasă. Aici mereu am găsit îndrumări explicite la tot felul de chestii.
  Dar de mine nu se leagă, precum apa de penajul gâștelor. Nu am răbdarea necesară și mărturisesc că un anunț ca acela arătat de dumneata, l-aș fi șters fără să-l deschid măcar, apreciindu-l din start ca fiind un spam. 🙂

 2. Folosesc si eu aceasta platforma de aproximativ 2 luni si am scos deja un premiu de 25 de lei, prin mastercard. Problema este ca mi-au „facut” ei un card cu toate datele si un nr de cont, pe care le introduc cand vreau sa achizitionez ceva in online. Nu am putut introduce eu un cont in care sa se livreze banii. Este o metoda ciudata si nu voi mai apela la ea, insa voucher-ul emag suna bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.