Pesta Porcina Africana/PPA

O multitudine de stiri… haos in tara, animale suferinde.

Unde o fi vinovatul?

15 gânduri despre “Pesta Porcina Africana/PPA

 1. Notificarea bolii trebuie raportată imediat autorității competente a landului; acesta este de obicei biroul local veterinar competent. Imediat înseamnă: fără pierderi de timp și fără întârziere vinovată. De asemenea, în weekend nu trebuie să existe o întârziere. Medicul veterinar oficial sau reprezentantul acestuia poate fi întotdeauna atins.
  Importanța raportării rapide a bolilor animalelor trebuie să fie clară pentru fiecare proprietar de animale de companie. O notificare Tierseuchenverheimlichung sau întârziată ar împovăra proprietarii de animale de companie relevante, cu o responsabilitate serioasă, după caz, boala de animale pot fi deportate (de exemplu, prin comerțul cu animale de companie) sau indirect (de exemplu, prin intermediul călătorului) din gospodărie și utilizate pe scară largă în mod direct.

  Acordarea de compensații pentru pierderea de animale de boli ale animalelor (§§ 15 ff TierGesG) este de a face un impact și consecințele portabile epizootică și de a promova eradicarea bolilor la animale și implicarea proprietarilor de animale de companie. Dreptul la despăgubire este renunțat dacă, de exemplu, proprietarul animalelor nu reușește să ramburseze notificarea privind boala animalelor sau nu o rambursează imediat.

  • Da, fix One Blue Sun.
   La anu si la multi ani, astia nu au fonduri pentru angajatii ce inca sunt in campul muncii.
   Si tu chiar crezi ca aia 500 de lei pe care daca or sa ii primeasca oamenii aia, or sa trebuiasca sa mearga la somaj si alte institutii sa se roage sa ii primeasca, ca asa e in Romania.
   500 de lei aia nu acopera nici jumatate de salariu, si sunt oameni care au familii, copii si bunici flamanzi, cat crezi tu ca or sa acopere?
   Din punctul meu de vedere e un nimic sa astupe gura poporului pana apar alte probleme.
   Nu mai am incredere in politicieni si legile lor, pesta porcina putea fi evitata, dar nu a fost dintr-un simplu motiv ca o institutie sau mai multe au avut de castigat precum si alte firme.
   Dar asta este alta poveste… .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.