Invata, invata si iar invata!

In ultima perioada cred ca m-am invatat sa tot invat. In fiecare zi, ora din ora studiez. Daca nu ma ocup de studiat materia in sine atunci scriu formule; daca obosesc de la prea multa teorie atunci vin la laptop sa imi mai structurez prezentarea si rareori ma mai opresc pe aici sa va citesc pe voi, dragi colegi in de-ale scrisului.

Mai sunt doua zile cu tot cu astazi pana la ziua cea mare, ziua examenului de licenta. Ma gandesc la ziua de dupa maine si incep sa am emotii tulburatoare. Daca nu o sa ma concentrez destul, daca o sa uit ce am invatat?! Mii de astfel de ganduri imi trec prin minte si ma irita launtric.

As vrea sa ma gandesc ca totul o sa fie bine si ca o sa scap si de acest urcus din traiectoria vietii. Pana si discutia cu colegele si indrumatoarea de licenta ma streseaza dar sfarsesc prin a ma consola ca nu e totul sfarsit si ca mai sunt solutii.

large

Acum in prag de examen incerc sa ma motivez corespunzator si sa las aceste frici in spatele meu. O sa notez aici cateva randuri, zic eu, motivationale.

 1. In fiecare dimineata ai doua alegeri: sa continui sa dormi cu visele tale sau sa te trezesti sa le urmaresti (Every morning you have two choises: keep sleeping with your dreams or wake up and chase them);
 2. Nimeni nu poate merge in trecut sa dea startul unui nou inceput, dar oricine poate incepe astazi sa realizeze un nou final (Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending);
 3. Nu iti dori sa fi fost mai usor. Doreste-ti sa fii mai bun (Don’t wish it were easier. Wish you were better);
 4. Un rau taie prin piatra nu datorita puterii sale ci datorita perseverenței sale (A river cuts through rock not because of its power but because of its persistence).
 5. Poate ca ma vezi luptand dar niciodata nu ma vei vedea renuntand (You may see me struggle but you will never see me quit).
 6. Ai trei alegeri: renunta, incearca sau da tot ceea ce poti (You have three choices: give up, give in or give it everything you have got).
 7.  Daca iti poti imagina, pot sa realizezi. Daca o poti visa poti sa o faci (If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it).
 8. Te-ai nascut sa castigi. Dar ca sa fii un castigator, trebuie sa planuiesti sa castigi, sa te pregatesti sa castigi si sa astepti sa castigi (You were born to win. But to be a winner, you must plan to win, prepare to win and expect to win).
 9. Crede ca poti si esti la jumatatea drumului (Believe you can and you’re halfway there).
 10. Unii oameni viseaza sa realizeze lucruri minunate. Altii raman treji si fac lucruri sa se intample (Some people dream of accomplishing great things. Others stay awake and make it happen).

studying-1024x678

16 gânduri despre “Invata, invata si iar invata!

 1. OMUL cât TRĂIEȘTE, învață ! 🙂
  EU trăind, ÎNVĂȚ mereu !!! 🙂 🙂 🙂
  RESPECT necondiționat toate persoanele care…………….,
  ” ÎNVAȚĂ, ÎNVAȚĂ, ÎNVAȚĂ ” !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa ! 🙂

 2. Every morning you have two choises: keep sleeping with your dreams or wake up and chase them);…
  I just understood what you wrote in English.. But that gave me insights of what your post was about 😊

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.