Marsul studentilor USV, 2018

Iata ca odata cu finalul celor 4 ani de scoala asosit si marsul studentilor. Pe data de 7 iunie, am participat impreuna cu colegii la marsul anual al facultatii Stefan cel Mare din Suceava.

Incepand cu ora 18:00 in frunte cu studenţii specializării Poliţie locală am strabatut la pas strazile Sucevei. Am fost peste 1000 de studenti care ne-am aclamat facultatea in felul nostru, prin sloganuri percepute pentru fiecare specializare in parte.

Alaturi de noi au fost si profesorii, acele persoane care ne-au ghidat in anii de facultate si ne-au facut ceea ce suntem astazi.

A fost un moment inedit si trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa fie atat de special. Spun special deoarece pe mine, personal m-a marcat intr-un mod placut. M-am simtit mandra sa aclam numele facultatii si al specializarii efectuate intr-un mod diferit, sa strig cu toata puterea ca noi, studentii am mai finalizat o etapa importanta din viata noastra. Fluturand steagul USV in aer, am facut cunoscut faptul ca in Suceava este o institutie de prestigiu si ca suntem onorati sa absolvim in cadrul acesteia.

M-a impresionat in mod placut atitudinea prietenoasa a trecatorilor ce se opreau din drumul lor si ne priveau cu nostalgie. Unii ne filmau, altii strigau impreuna cu noi, au fost si persoane care ne-au urmat pe jos pana in esplanada din centrul Sucevei unde a avut loc festivitatea de absolvire.

Mai putin fericiti au fost soferii, care din pricina noastra si-au prelungit drumul spre acasa 🙂 .

Alaturi de persoanele ce mi-au fost alaturi 4 ani am sustinut la festivitatea de absolvire pe colega noastra ce a reprezentat facultatea de Inginerie Alimentara cu cea mai mare medie si ne-am bucurat pentru reusita ei si a noastra.

Acest eveniment a fost ultima noastra aducere-aminte de facultate, ultima data cand am fost uniti pentru realizarea unui ,,proiect” de asa anvergura.

Imi place sa cred ca alaturi de colegii mei si de indrumatori, am lasat o amintire frumoasa sucevenilor, ce le va ramane mult timp intiparita in minte.

page124

4 gânduri despre “Marsul studentilor USV, 2018

  1. Felicitari sincere, draga Katherine ! Un drum pavat în continuare cu pace, bucurii, împliniri si reusite pe toate planurile si în toate aspectele, pâna la sfârsit alaturi de toti cei dragi în realizarea idealurilor frumoase caracteristice Sufletelor nobile !
    Un Week end binecuvântat !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.