Câștigă bani prin completarea de sondaje online

În cazul în care dorești noi modalități de a-ți mări bugetul, completarea de sondaje online este o soluție nouă pentru realizarea de câștiguri suplimentare. Ai un factor decizional în dezvoltarea de noi branduri, lansarea de produse noi  și de asemenea în activitățile realizate astăzi pe piața românească și nu numai. În lume sunt companii extrem de dezvoltate care valorează opinia ta și o răsplătesc considerabil.

De ce aceste companii caută persoane ca tine care să completeze aceste sondaje? Răspunsul e simplu. Nu toată lumea e dispusă să furnizeze informații personale voluntar și ele vor răspunsuri rapide și coerente despre dorințele consumatorului contemporan.

Părerea ta contează, tu, în calitate de consumator contezi.

Am introdus aici, câteva companii la care eu, în calitate de consumatoare completez sondaje. Aceste companii de cercetare a pieții au o reputație bună, nu percep taxe și acceptă membri la nivel internațional.

1. MarketAgent.com

Pentru fiecare chestionar completat în întregime primiţi o răsplată sub formă de puncte în cont. Valoarea acestora este diferită şi variază în funcţie de tipul şi lungimea chestionarului. Participarea la fiecare sondaj nu este niciodată obligatorie. Punctele câştigate pot fi oricând preschimbate la bursa de schimb în numerar respectiv produse şi servicii.

2. E-Research-Global

Membrii pot participa la sondaje plătite online (chestionare online), concentrari pe grupuri online și noi teste de produse pentru bani. Pentru un studiu finalizat, veți fi plătit cu bani, ca o recompensă. Valoarea recompensei in bani variază de la sondaj la sondaj, în funcție de timpul și dificultatea sondajului online plătit. Plătesc folosind PayPal.com.

3. TalkOnlinePanel.com

Talk Online Panel este o comunitate online unde membrii sunt invitați să completeze chestionare despre orice, de la obiceiuri, stil de viața si alegerile financiare la problemele sociale și preferințele de cumpărare. Sondajele pot fi comandate de către mass-media, agenții de cercetare sau departamentele de marketing ale companiilor – iar în funcție de chestionar, se aplica fie populației în general sau doar unui grup țintă specific. Fiecare sondaj completat este recompensat cu un număr de puncte, în funcție de lungimea și complexitatea chestionarului: punctele pot fi apoi schimbate în carduri cadou, cupoane cu reduceri la retailerii parteneri online sau offline, abonamente la reviste sau donații pentru organizațiile caritabile.

4. Ivox.ro

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.
Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.

5. Daedalus.ro

Daedalus Online realizeaza sondaje online pentru diverse firme din Romania, Europa sau Statele Unite ale Americii in domenii precum: pre-testare de reclame TV, lansari de noi produse, masurarea satisfactiei clientilor etc.
Completeaza sondajele noastre de imbunatatire a profilului pentru a avea mai multe oportunitati de castig. Verifica emailul tau zilnic pentru noi invitatii la sondaje. Toate sondajele vor veni pe email. Completeaza sondajele online si primesti puncte. Solicita conversia punctelor in bani cand ai cel putin 1000 puncte. Pentru fiecare sondaj completat, fiecare persoana va primi un numar de puncte, in functie de lungimea si dificultatea chestionarului.

6. I-say.com

i-Say este susţinut de Ipsos, una dintre cele mai mari companii de cercetare de piaţă la nivel mondial. Participă la chestionare, exprimă-ţi opinia şi câştigă premii în schimbul punctelor acumulate. Membrii comunităţii i-Say câştigă puncte pentru chestionarele la care participă. Câştigă suficiente puncte şi poţi obţine premiul ales de tine cu ajutorul voucherelor cadou. Punctele se acumulează rapid – majoritatea chestionarelor valorează între 5 şi 250 de puncte şi membrii comunităţii participă în medie la 4 chestionare pe lună.
Noii membri intră automat într-o tragere la sorţi pentru 30 de carduri de cumpărături pre-plătite, fiecare în valoare de 450 RON – doar pentru înscriere. O dată la 4 luni se extrag 30 de câştigători.

7. Datadiggers.ro

Panelul online DataDiggers este locul in care castigi recompense completand chestionare online pe diferite subiecte, comod, direct din fata calculatorului sau telefonului tau mobil, atunci cand chiar ai timpul si dispozitia necesare. Completarea sondajelor online este distractiva si la indemana: sondajele noastre sunt accesibile oriunde si oricand atat timp cat esti conectat/a la internet, de pe laptop, smartphone sau tableta, 24/24.
Completarea unui studiu online dureaza cam 10-15 minute, de regula, dar pot exista cazuri in care durata este mai lunga sau mai scurta. In orice caz, membrul de panel castiga diverse recompense pentru timpul petrecut completand sondajele online: puncte electronice convertibile in alte recompense sau direct bani. Fiecare sondaj are o durata estimata de completare. Cu cat aceasta este mai lunga cu atat recompensa acordata celui care a completat sondajul este mai ridicata. Atunci cand se atinge o anumita suma de bani (sau de puncte), recompensele castigate se pot retrage in variate moduri, precum: transformare in bani si transfer in contul de PayPal sau in contul bancar personal al membrului de panel, bani cash trimisi prin mandat postal, vouchere online, carduri-cadou etc. Situatia la zi a sumei de bani sau a punctelor castigate este afisata in contul personal al membrului de panel. Acesta nu are obligatia de a completa chestionarele primite pe email, isi poate actualiza datele personal din cont si se poate retrage oricand din panel.

8. Paidviewpoint.com

Sistemul TraitScoreSM al PaidViewpoint a fost inventat pentru a evalua consecvența utilizatorilor și pentru a stimula aceste caracteristici. Oferă mai multe posibilități de a câștiga membrilor cu TraitScores mai mare. De asemenea, fiecare sondaj este mai bine plătit cu cat ai un TraitScoreSM mai mare. Plata se face prin intermediul contului de PayPal.

9. Inovel.ro
Ca membru al comunitatii inovel, vei participa la un numar variabil de sondaje platite in decursul unui an, in functie de numarul de proiecte pe care le desfasoară in perioada respectiva. Pentru a creste sansele de participare la sondaje, trebuie sa raspunzi cat mai prompt invitatiilor de participare.
Durata media a unui sondaj este de 10 minute, pentru participarea ta primind intre 2 şi 15 RON. Incasarea recompensei se face prin: voucher electronic (bonuri valorice electronice) valabile la magazinele mari online (eMag spre exemplu) sau bonuri valorice/tichete cadou (livrate prin posta) acceptate de marea parte a magazinelor din Romania.

10. Futuretalkers.com

A deveni un Future Talker înseamna ca parerea ta va fi auzita! Nu doar prin completarea chestionarelor online, dar si prin participarea la una din comunitatile de sondare ale InSites Consulting. Aici aveti oportunitatea de a va împartasi pe larg parerile despre subiecte care va intereseaza. Platforma Future Talkers este convinsa ca cei mai buni consultanti pentru brand-uri sunt chiar consumatorii.
Pentru fiecare participare reușită la sondajele noastre, veti câștiga bani. De îndată ce adunați €7,5 (sau moneda locală echivalentă), puteți să îi retrageți via PayPal.

11. Yougov.com

YouGov este o companie de cercetare a pieții online, lider mondial. Misiunea noastră lor de a furniza date încontinuu, credibile despre ceea ce gândesc și fac oamenii din jurul lumii, tot timpul, pentru ca companiile, guvernele și instituțiile să poată ajuta mai bine oamenii care le susțin.
Când te alături comunității YouGov te alături la o comunitate mondială de oameni cărora le place să-și exprime și să-si împărtășească opiniile, și câștigă puncte de-a lungul drumului. Ca membru al comunității vei primi regulat invitații prin e-mail pentru noi sondaje. Fiecare sondaj completat câștigă puncte care când sunt acumulate pot fi folosite pentru recompense, cum ar fi bilete la film, carduri cadou sau alte premii. Vei primi, de asemenea, sondaje care nu au puncte, dar care te vor face sa intri intr-o extragere lunară. Toate sondajele YouGov sunt completate online, la un moment convenabil pentru tine.

12. Vivatic.com

Vivatic oferă tuturor posibilitatea de a lucra acasă sau de oriunde. Stai pe plajă cu laptop-ul sau muncești de pe pat. Poți lucra de oriunde. De asemenea, iți oferă libertatea de a face tipul de job pe care îl dorești: scrierea unor articole, completarea sondajelor plătite sau alte joburi oricând dorești.
Opiniile voastre sunt valoroase, așa că asigură-te că ești plătit pentru ele.  Oferă zilnic sondaje de la companii de cercetare a pieții care te vor plăti pentru timpul acordat. Cum poți fi plătit: recompensa medie pe sondaj este de – £ 1 – și ia aproximativ 10-20 minute.

13. Technologyboard.com

Împărtășește-ți ideile, opiniile și sugestiile, prin participarea la interviuri de cercetare și sondaje științifice. Când termini un sondaj de cercetare, vei primi de la 7 dolari până la 25 de dolari.

14. Globaltestmarket.com

Global Test Market este o comunitate online unică unde consumatori din întreaga lume participă la sondaje online, care conduc la dezvoltarea a noi produse și servicii. Comunitatea de sondaje online este formată din peste 5.5 milioane de membri în peste 200 de țări. Câștigi MarketPoints, moneda online a Global Test Market, pentru fiecare sondaj.

15. Brandinstitute.com

Brand Institute oferă cea mai extinsă comunitate de sondaje pentru profesioniști și consumatori țintă din fiecare industrie. Brand Institute este o firmă de cercetare a pieții specializată în cercetarea piețelor farmaceutice și a celor de larg consum. Consumatori din diferite domenii, doctori din diferite domenii și alți profesioniști din domeniul medical sunt bineveniți. Plata se face prin intermediul contului tau PayPal.

16. Exprim.ro

Comunitatea eXPRIM, panel de cercetare online administrat de Mercury Research, va ofera posibilitatea unui castig facil.
Ca membru al panelului eXPRIM, veti fi invitati să participati la cercetari de piată pe diverse teme, Mercury Research colaborand cu mai multe companii care tin cont de parerea clientilor lor, pareri care ii ajuta in luarea deciziilor privind produsele sau serviciile care vor urma să fie lansate cat şi la imbunatatirea celor existente deja.

17. JTN.RO

Pentru fiecare sondaj completat primiţi Puncte JTN astfel ca 10 Punct JTN = 1 RON. Când colectaţi 1000 de Puncte JTN obtineţi dreptul să le schimbaţi pentru echivalentul lor în numerar – 100 RON.

Trebuie să recunosc, și eu în calitate de consumatoare am fost puțin sceptică cu privire la această metodă de câștig. Dar, în timp, completând sondaje și contribuind la proiecte diverse, am ajuns să înțeleg că punctul meu de vedere este important. Mai mult decât atat am fost răsplătită pentru munca mea prin vouchere, discounturi și bani.

18. Eureka.ro

Un nou site de sondaje de opinie. Sunteti contactati prin email pentru participarea la chestionare si sunteti platiti prin puncte, care la 1500 se vor transforma in 150 de lei.

Merită să încerci!

19 gânduri despre “Câștigă bani prin completarea de sondaje online

 1. buna seara! vorbiti cumva de acel Daedalus care te trimite intr o pagina nesecurizata pentru logare in care cere toate datele personale, inclusiv cont bancar? Apoi se blocheaza si toate datele raman blocate… Cu Respect.

 2. Buna a-si dori sa stiu daca tu ai reușit să îți faci cont pe acest site „ecmero”?
  Eu incerc de cateva zile bune si nu primesc nici mail de confirmare si nici sa intru macar pe acest site
  Merci anticipat

 3. Ecmero nu plateste. Eu am de cateva luni 200 si ceva de euro la ei. Cica plata se face automat cand depasesti 200E. Nici vorba. Nimic. Daedalus, Isay, Ivox sunt ok, doar ca na, plata slaba. Insa corecte.

 4. Hi Katherine! Thank you for sharing this post.I wud love to do this survey and want to start with one company which you will recommend and i trust your recommendation!

 5. Thats fine! Thank you Ms Katherine for your reply.Since you are doing surveys i thought of taking your recommendations.But pl do tell me as and when you come across a site applicable worldwide.

  Thanks and regards.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.