Cultura este cea care deschide mintea. Afla de ce.

De multe ori ne-am pus intrebarea ce se intampla cu oamenii care nu isi doresc sa invete, sa citeasca sau sa se dezvolte. Isi vor gasi un loc de munca? Vor avea un trai mai bun sau pur si simplu se vor plafona la ceea ce stiu a face?

Aparte de aceste considerente, majoritatea oamenilor au tendinta de a se ascunde in spatele cliseului „de ce nu..?”. Sursa principala a progresului omenirii este cultura. De ce sa nu iei parte la propriul progres social, ce poate fi si personal? Iata cateva motive pentru care trebuie sa participi la o serie de evenimente in Bucuresti.

Cultura te ajuta sa iti dezvolti cunostintele. In principal, acest lucru inseamna sa participi la unele evenimente de carte organizate, expozitii de arta, printre care fotografii, sculpturi, picturi, teatre sau opere. Daca nu esti nici pe departe fan al acestor evenimente culturale, afla ce anume se mai practica in Bucuresti in aceasta perioada. De exemplu, poti lua parte la Gradina cu Filme, ce are loc in Piata Alexandru Lahovari. Este vorba despre un subiect ce atrage pasionatii de cinema, filme si orice are aceasta tematica la baza.

Platforma de arta educationala te asteapta

Pentru specialitatea de organizari evenimente in Bucuresti poti lua parte la Povestile spuse in replica. Este un concept inedit ce atrage din ce in ce mai multi interesanti. Cum decurge acest proces? Ei bine, proiectul inseamna dezvoltarea artei educationale si a culturii, in care se prezinta in mai multe zile spectacole, filme cu tematica, carti, povesti , dar si dezvoltarea unor noi forme de arta din diverse domenii, axate pe acelasi continut.

Palatul Nobless este specialistul numarul unu in organizari de evenimente in Bucuresti deoarece cele mai multe evenimente culturale, de media, fashion, corporate sau private au loc in aceasta constructie. Presarata cu amintirea secolului trecut, resedinta este in sine un palat impunator, reconditionat recent, dar lasand amprenta istoriei. In structura sa, Palatul Nobless detine sali destul de mari in care au loc expozitii de arta, serate, reprezentari ale evenimentelor de fashion sau expozitii de pictura si sculptura cu posibilitatea de achizitionare a obiectelor direct de la artisti cunoscuti.

Top 3 ale celor mai cunoscute beneficii ale culturii personale

Fie ca este vorba despre o carte citita, un film de epoca, fie ca este vorba despre a participa la o competitie logica, cultura ne formeaza ca si oameni. De cele mai multe ori, cultura contribuie la imbogatirea propriului vocabular, incat noi sa vorbim mai bine, sa ne exprimam mai fluent si mai corect.

Cultura, prin toate formele sale, este intotdeauna cea mai puternica sursa de dezvoltare a unui om. Astfel se pun in practica o memorie mai buna, o tinuta mai decenta si o mai buna privire de ansamblu asupra rezolvarii problemelor din cotidian.

In plus, cultura vindeca o serie de boli printre care si depresia sau insomnia. Pentru ca se numeste cea mai puternica sursa de informare, din mijloace diferite, atunci cultura prin tot ceea ce aduce nou lumii ofera sfaturi, informatii utile, idei pretioase ce se pot aplica in viata de zi cu zi.

Nu uitati, dragi cititori, sa luati parte la evenimente culturale cel putin o data pe saptamana, pentru ca aceasta terapie chiar functioneaza, atat pentru minte, cat si pentru suflet.

img-9079_g0rj

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s