Pasca poloneza

Pasca poloneza

Aluat

–          3 pahare faina

–          2 pahare zahar pudra

–          3 oua

–          300 gr. Margarina

–          5 lingurin cacao

–          Zahar vanilat

–          3 pahare lapte

–          2 linguri praf de copt

Umplutura

–          1 kg branza de vaci

–          4 oua

–          1 pahar zahar pudra

–          100 gr. Margarina

–          Zahar vanilat

–          Coaja rasa de la o lamaie/portocala

–          4 linguri faina

–          Stafide inmuiate in rom sau coniac

Mod de preparare

Aluatul – se freaca margarina cu ouale si zaharul,se adauga faina in care s-a amestecat in prealabil cacaoa,praful de copt si laptele.Se obtine un aluat ca de chec,poate putin mai consistent.

Umplutura – Freci margarina cu galbenusurile si cu zaharul,adaugi branza,faina si mirodeniile.La final adaugi albusurile batute spuma si stafidele.

Ungi tava cu ulei,asezi foaia de copt,si mai apoi tapetezi cu faina(Se poate pune doar hartia de copt,insa eu nu doresc sa mi se prinda de tava).

Pui aluatul la cuptor,lasi 10 minute apoi adaugi umplutura.Se lasa pana se coace si apoi ornam cu glazura.

DSCN6660 DSCN6688 DSCN6691 DSCN6690

Pofta buna!

 

Anunțuri

2 gânduri despre “Pasca poloneza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s