Schimbul de corpuri :) .

Un om se saturase sa mearga la munca in fiecare zi in timp ce nevasta sa statea acasa.A vrut ca ea sa vada prin ce trece el,asa ca s-a rugat lui Dumnezeu :

„Draga Dumnezeule,

Eu merg la munca in fiecare zi pentru 9 ore pe zi,in timp ce nevasta mea sta acasa.Vreau ca ea sa stie prin ce trec.Asadar,te rog fa ca al ei corp sa se schimbe cu al meu pentru o zi.Amin!”

Dumnezeu,in infinita sa intelepciune,i-a indeplinit omului dorinta.

Barbatul s-a trezit ca o femeie pentru ziua urmatoare si a inceput sa faca treburile zilnice pe care le face sotia in general.

El a gatit micul dejun pentru partenera sa,a trezit copii,le-a pregatit hainele pentru scoala,le-a servit micul dejun,le-a pregatit pranzul,i-a condus la scoala,a venit acasa si a luat hainele murdare,le-a dus la curatatorie,s-a oprit la banca pentru a face un depozit,s-a dus la cumparaturi,a venit acasa,a platit facturile si a balantat treburile,a curatat cutia pisicii si a spalat catelul.

Pana a-si da seama,era deja 1.00 dupa masa(p.m.)

El s-a grabit sa faca paturile,sa spele hainele,sa curete covorul,sa stearga de praf mobilierul,si sa spele pe jos.Cand s-a gandit ca poate lua micul dejun a realizat ca scoala era pe terminate asa ca s-a grabit sa aduca copii acasa.S-a certat cu ei pe drumul inspre casa.

Cand a ajuns acasa,a pregatit laptele si prajiturile si a facut temele cu copii.Apoi a pregatit masa de calcat,si a luat o „pauza” calcand hainele si privind la televizor.A inceput sa pregateasca cina si supa la 4.30 p.m.A curatat cartofii,a spalat legumele pentru salata,a taiat oasele de porc si a faramitat boabe de fasole.Dupa cina a curatat bucataria,a spalat vasele,a luat hainele de la uscat,a facut baie copiilor si i-a pus in pat la 9.00 p.m.

Era obosit si inca treburile zilnice nu erau terminate;s-a dus in pat unde se astepta sa faca dragoste cu partenera sa.Lucru ce a si facut.

Dupa ce s-a trezit in urmatoarea dimineata,a ingenuncheat langa pat si a spus :

„Draga Doamne,

Nu stiu la ce ma gandeam.Am gresit asa de mult cand mi-am invidiat nevasta pentru faptul ca sta acasa toata ziua.Te rog,Doamne!Lasa-ne sa ne schimam corpurile inapoi.Amin!”

Dumnezeu,in infinita sa intelepciune a raspuns :

„Fiul meu

Cred ca ti-ai invatat lectia si voi fi fericit sa schimb lucrurile inapoi dupa cum au fost.Oricum,va trebui sa astepti inca noua luni.Ai ramas insarcinat noaptea trecuta!”

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Schimbul de corpuri :) .&8221;

  1. pustoaicaciteste zice:

    Hahaha
    Am inteles talcul povestii si asa mai departe, dar sa fim seriosi, nu e ca si cum o casnica spala, sterge praful, gateste in fiecare zi. Bine, sunt fata mamei mele care-i o fire independenta si nu ia trecut nicio clipa prin cap sa nu lucreze (desi a avut aceasta ocazie) asa ca nu pot concepe cum sa stai pur si simplu acasa, sa depinzi financiar de cineva.

    • Kate zice:

      Povestea relatata de mine se baza pe acest concept,care sincera sa fiu nici eu nu-l vad cu ochi buni…Si totusi,trebuie sa admitem ca sunt persoane ce se afla in situatia aceasta 🙂 .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s