Schimbul de corpuri si atributiile sotilor/sotiilor

Un om se saturase sa mearga la munca in fiecare zi in timp ce nevasta sa statea acasa. A vrut ca ea sa vada prin ce trece el, asa ca s-a rugat lui Dumnezeu:

„Draga Dumnezeule,

Eu merg la munca in fiecare zi pentru 9 ore pe zi in timp ce nevasta mea sta acasa. Vreau ca ea sa stie prin ce trec. Asadar, te rog fa ca al ei corp sa se schimbe cu al meu pentru o zi. Amin!”

Dumnezeu, in infinita sa intelepciune i-a indeplinit omului dorinta.

Barbatul s-a trezit ca o femeie pentru ziua urmatoare si a inceput sa faca treburile zilnice pe care le face sotia in general.

El a gatit micul dejun pentru partenera sa, a trezit copii, le-a pregatit hainele pentru scoala, le-a servit micul dejun, le-a pregatit pranzul, i-a condus la scoala, a venit acasa si a luat hainele murdare, le-a dus la curatatorie, s-a oprit la banca pentru a face un depozit, s-a dus la cumparaturi, a venit acasa, a platit facturile si a balantat treburile, a curatat cutia pisicii si a spalat catelul.

Pana a-si da seama era deja 1.00 dupa masa (p.m.)

El s-a grabit sa faca paturile, sa spele hainele, sa curete covorul, sa stearga de praf mobilierul si sa spele pe jos. Cand s-a gandit ca poate lua micul dejun a realizat ca scoala era pe terminate asa ca s-a grabit sa aduca copii acasa. S-a certat cu ei pe drumul inspre casa.

Cand a ajuns acasa, a pregatit laptele si prajiturile si a facut temele cu copii. Apoi a pregatit masa de calcat si a luat o „pauza” calcand hainele si privind la televizor. A inceput sa pregateasca cina si supa la 4.30 p.m. A curatat cartofii, a spalat legumele pentru salata, a taiat oasele de porc si a faramitat boabe de fasole. Dupa cina a curatat bucataria, a spalat vasele, a luat hainele de la uscat, a facut baie copiilor si i-a pus in pat la 9.00 p.m.

Era obosit si inca treburile zilnice nu erau terminate; s-a dus in pat unde se astepta sa faca dragoste cu partenera sa. Lucru ce a si facut.

Dupa ce s-a trezit in urmatoarea dimineata, a ingenuncheat langa pat si a spus :

„Draga Doamne,

Nu stiu la ce ma gandeam. Am gresit asa de mult cand mi-am invidiat nevasta pentru faptul ca sta acasa toata ziua. Te rog, Doamne! Lasa-ne sa ne schimbam corpurile inapoi. Amin!”

Dumnezeu, in infinita sa intelepciune a raspuns :

„Fiul meu

Cred ca ti-ai invatat lectia si voi fi fericit sa schimb lucrurile inapoi dupa cum au fost. Oricum, va trebui sa astepti inca noua luni. Ai ramas insarcinat noaptea trecuta!”

w

4 gânduri despre “Schimbul de corpuri si atributiile sotilor/sotiilor

  1. Hahaha
    Am inteles talcul povestii si asa mai departe, dar sa fim seriosi, nu e ca si cum o casnica spala, sterge praful, gateste in fiecare zi. Bine, sunt fata mamei mele care-i o fire independenta si nu ia trecut nicio clipa prin cap sa nu lucreze (desi a avut aceasta ocazie) asa ca nu pot concepe cum sa stai pur si simplu acasa, sa depinzi financiar de cineva.

    • Povestea relatata de mine se baza pe acest concept,care sincera sa fiu nici eu nu-l vad cu ochi buni…Si totusi,trebuie sa admitem ca sunt persoane ce se afla in situatia aceasta 🙂 .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.