Publicat în Site-uri interesante

Reviste gratis – In lb engleza .

Site-uri interesante – Reviste gratis .

Astazi va voi vorbi despre doua din revistele mele preferate – Vision si Good News Magazine . Aceste reviste sunt publicatii ale unor crestini , daca le pot spune asa , abordand diverse subiecte , unele din punct de vedere al crestinatatii si  altele tratand probleme diverse ale umanitatii si nu numai . Revistele sunt in limba engleza , fapt ce ma fascineaza mai mult , avand in vedere ca imi pot imbogati cunostintele despre aceasta limba , preferata mea de altfel .Ambele sunt trimise sub forma de abonament , gratis .

Revista Vision

Aceasta revista surprinde in mod deosebit provocarile cu care se confrunta societatea din zilele noastre.Ei examineaza problemele sociale , morale si filosofice dintr-o perpectiva istorica si biblica.Scopul lor este de a face lumea sa realizeze ca Biblia este o sursa de solutii la problemele ce le infrunta lumea din secolul 21. Aceasta revista este sponzorizata si fondata de catre o comunitate internationala ale carei radacini sunt in Pasadena , California .

Revista Good News

Aceasta revista este publicata de catre o asociatie international numita – Biserica Unita a lui Dumnezeu ce are congregatii prin Statele Unite ale Americii si alte tari din jurul lumii . La fel ca si in cazul revistei Vision, trateaza si ei problemele cu care se confrunta lumea astazi , insa mai mult din punct de vedere biblic .

Ceea ce imi place la aceste reviste este modul in care trateaza problemele , si cel mai important ca nu incearca sa te “corupa” inspre religia lor . Ci doar incearca sa te faca sa constientizezi realitatea si adevarurile din zilele noastre . Sunt foarte multe persoane ce sunt sceptice in ceea ce priveste actiunile acestor organizatii , deoarece sunt de alta religie. Si atunci , daca sunt de alta religie , apare aceasta idee prost conceputa cum ca si-ar dori sa te atraga de partea lor .Intr-adevar , exista o mica farama de adevar , ca poate si-ar dori sa aiba mai multe persoane ce cred in ceea ce cred ei , insa asta nu inseamna ca te pot obliga .

Sa crezi in Dumnezeu nu e un lucru rau , ba din contra .Fiecare isi are religia lui , si fiecare o intelege din punctul lui de vedere.Eu , nu sunt mare credincioasa, insa cred in Dumnezeu , in religia mea, si pot spune cu mana pe inima ca nimeni si nimic nu ma poate converti la alta religie .Spun asta deoarece am trecut prin probleme din care doar Dumnezeu mi-a aratat iesirea . Stiu ca vorbesc o limba straina pentru atei , ce poate nu ma vor intelege niciodata.Imi place sa compar informatii despre diferite religii , concomitent cu cea in care cred eu .Universul credintei are orizonturi foarte largi si necunoscute. Sa afli lucruri noi despre alte religii nu este un pacat.

Reclame

2 gânduri despre „Reviste gratis – In lb engleza .

  1. Buna Cristina! Imi cer scuze dar nu am mai intrat de multisor pe aici.Sigur ca da!Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi linkul acesta : http://literature.ucg.org/request/?booklets=GN – sa spui pentru cine e revista -> Pentru tine (me) sau prietenul tau( your friend), sa selectionezi tara -> Romania, de obicei e selectat de ei si dai click pe continue.Mai departe sa precizezi First Name-> adica prenumele tau ,lastname/surname-> adica numele tau de familie ,Mailing / Postal Address -> adica adresa ta,sa stie unde sa iti trimita revista, town/city-orasul din care provii,postcode-> codul postal ,emailul tau si sa confirmi introducand codul captcha pus de ei.La final te va intreba->How did you find out about the United Church of God? pui From an affiliated local congregational or national website ,si la How did you find the address for this web page? pui Surfing the World Wide Web. Asta e pentru Good News,una dintre ele.Pentru Vision comanzi de pe linkul acesta-> http://www.visionjournal.de/visionmedia/form.aspx?ekfrm=218 Dai click sus Vision (2-year subscription, 8 issues),bifezi.La title pui Mrs,si in rest completezi ca si la cealalta revista. State/Province pui judetul,street adress – pui strada.La intrebarea
    How did you find out about Vision.org? raspunzi Surfing the Internet.Atat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.