Publicat în Site-uri interesante

I-vox , site sondaje .

Sondaje de opinie – sunt acele studii ce reflecta opiniile membrilor comunității în privința unui articol, a unui utilizator, a unei politici etc. Site-ul de sondaje despre care voi vorbi este I-Vox . Acest site investigheaza parerile si preferintele noastre prin sondaje . Ce mai departe cu ajutorul marilor companii gen ->  , Siemens , Danone , Banca Transilvania , Samsung , si multe altele devin politici in ceea ce priveste imbunatatirea serviciilor si produselor oferite de acestia pe piata . iVox a fost creat si  dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și, pe de altă parte companiile, în procesul optimizarii relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie .Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural: promovarea companiilor și a produselor lor; evaluarea imaginii companiilor, a brandurilor, a produselor și serviciilor sale; testarea conceptelor și a produselor; evaluarea climatului organizațional și a satisfacției angajaților, studii despre consumatori (profil, stil de viață, satisfacţie, utilizare şi comportament de achiziţie), etc.Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. Construirea, proiectarea și interpretarea rezultatelor este realizată într-un mod științific, în raport cu datele obținute, tendințele pieții și predicțiile specialiștilor din domeniu

Un aspect important al politicii iVox este accesul pe care îl oferă utizatorilor la rezultatele obținute în urma sondajului, aspect neglijat adesea de majoritatea companiilor ce realizează cercetări de piață. Părerea lor este că a fi informat este unul din principalele aspecte care contează în societatea actuală. De aceea, fiecare participant care dorește acest lucru, va primi un raport cu informațiile importante regăsite la finalul studiului. Rezultatele cercetărilor sunt garantate cu o probabilitate de minim 98% în limitele unei erori de sondaj de sub 2%.

Premii și sistemul de puncte

Suntem rasplatiti prin ” munca ” noastra de a completa sondajele prin mici atentii sub forma de puncte ce pot fi folosite sub forma de reducere catre anumite magazine selectate de catre ei . Astfel la acumularea a 100 de puncte putem elibera o cerere de discount  – cupon – catre un magazin din cele prezentate ales de noi in vederea achizitionarii unui produs .De asemenea , daca raspunsurile noastre ating asteptarile lor putem castiga si marele premiu – ce consta in camere foto , diverse articole electronice etc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.