Publicat în Retete - bucatarie -

Reteta supa de pui

Ingrediente :

  • marar;
  • patrunjel;
  • cartofi;
  • rosii;
  • morcov;
  • pulpe de pui;
  • leustean;
  • un ardel;
  • cimbru;
  • ceapa;
  • apa;
  • bors;
  • 1 ou;
  • fidea.

Mod de preparare:

DSCN5052

DSCN5053

1. Taiem mararul, patrunjelul, cartofii, rosiile, morcovul, ardeiul si ceapa marunt.

DSCN5054

2. Introducem in oala pulpele, spalate si curatate apoi legumele si lasam sa fiarba la foc potrivit.

DSCN5055

3. Dupa ce au fiert bine legumele si carnea, inacrim borsul si turnam un ou amestecat in prealabil cu 3 picuri de otet.

4. Se adauga fideaua si se lasa putin la racit.

5. Borsul poate fi servit cu putina smantana si putin patrunjel tocat marunt si presarat pe deasupra.

DSCN5059

Pofta buna !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.