Reteta -> Bors ca la mama acasa !

Bors cu pulpe

Ingrediente : – marar

– patrunjel

– cartofi

– rosii

– morcov

– leustean

– un ardel

– cimbru

– ceapa

– apa

– bors

– 1 ou

– fidea

DSCN5052

DSCN5053

1 . Taiem mararul , patrunjelul , cartofii , rosiile , morcovul , ardelul si ceapa marunt .

DSCN5054

2 . Introducem in oala pulpele , spalate si curatate apoi legumele si lasam sa fiarba la foc potrivit .

DSCN5055

3 . Dupa ce au fiert bine legumele si carnea , inacrim borsul si turnam un ou amestecat in prealabil cu 3 picuri de otet .

4 . Se adauga fideaua si se lasa putin la racit .

5 . Borsul poate fi servit cu putina smantana si putin patrunjel tocat marunt si presarat pe deasupra.

DSCN5059

Pofta buna !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s